Hoe werkt schipholparkfly.nl

SchipholParkfly.nl, de beste manier van parkeren

 

Shuttleparkeren biedt de klassieke en vertrouwde manier van parkeren bij Schiphol. U ziet zelf waar uw auto geparkeerd wordt en sluit elke twijfel over de parkeerlocatie uit. Tevens is shuttleparkeren het gemakkelijkst van alle parkeer manieren. U omzeilt namelijk alle drukte en stapt volledig ontspannen uit op Schiphol, zodat u zich alleen nog maar hoeft te concentreren op het halen van uw vlucht

1 Reserveren

 

U maakt gemakkelijk en snel online een reservering via het reserveringsformulier. In geval dat u er niet uitkomt kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen en dan staan wij u graag te woord.

2 Op de datum van vertrek

 

Op de datum van vertrek rijdt u met uw auto naar ons parkeerterein aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer. Daar zullen wij u verwachten en uw auto van u aannemen.  Samen zullen wij een aantal dingen controleren hierdoor heeft u 100% zekerheid.

3 Naar Schiphol

 

Ons personeel zal uw bagage van uw auto over laden in onze luxe shuttlebus. Vervolgens wordt u direct naar Schiphol gebracht. Onze shuttlebussen rijden op afroep. Dat betekend dat u niet hoeft te wachten maar direct gebracht (of gehaald) zal worden.

4 Uw auto

 

In uw afwezigheid zal uw auto op ons beveiligde en bewaakte parkeerterrein geparkeerd staan. Onze parkeerterreinen zijn niet alleen bewaakt maar ook ontoegankelijk voor onbevoegden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken voor inbreuk op uw eigendommen.

5 Terugkeer

 

Bij terugkeer op luchthaven Schiphol belt u nadat u uw bagage in ontvangst heeft genomen met het nummer dat u van ons ontvangen heeft. Wij komen u dan zo spoedig mogelijk met de shuttlebus weer ophalen

6 Uw auto in ontvangst nemen

 

Zodra u weer aangekomen bent op onze parkeerlocatie zal ons personeel u wederom helpen met het over laden van uw bagage. Tevens doorlopen wij enkele controlepunten met betrekking op de staat van uw voertuig.

U kunt nu ontspannen en gerust uw reis vervolgen.

prijs en beschikbaarheid

Tot ziens op onze parkeerlocatie!